masters

Fotoshoots

portfolio_images

Zwanger

Zwanger? Proficiat! Een heel bijzonder moment in je leven. Je zwangerschap is bij uitstek een moment om vast te leggen. Jullie zijn trots en niets is vrouwelijker dan een vrouw met een ‘dikke buik’. Foto’s van deze prachtige periode zijn een geweldige herinnering voor later. En wat is mooier dan liefdevolle foto’s van de zwangerschap in het album van jullie kindje?

Genoeg redenen om dit speciale moment vast te leggen in een mooie ontspannen reportage!

 

Lees meer
portfolio_images

Newborn & Baby

Jullie kindje is zo bijzonder, zo eigen, zo mooi. Voor veel ouders een reden om professionele foto’s te laten maken. En dat is precies wat ik graag doe! Dat kan als jullie kindje net is geboren. Nieuw leven is zo puur en bijzonder. Maar ook als jullie kindje vanaf ongeveer zes maanden haar of zijn nekje goed omhoog kan houden. Unieke momenten. Momenten om vast te leggen voor het leven!

Lees meer
portfolio_images

Familie & Kinderen

Een kind voelt zich fijn in zijn eigen omgeving. Of ergens waar hij of zij lekker zichzelf kan zijn; kan rennen, spelen, springen en blij zijn! Dat maakt foto's van jou samen met je kind(eren) heel speciaal. Mooi door eenvoud. Ik werk voornamelijk buiten op locatie. Op speelse en ongedwongen wijze leg ik de unieke persoonlijkheid van uw kind(eren) vast. Leg jullie familie op beeld vast. Want een familieband is bijzonder. Een blijvende herinnering voor jullie allemaal!

Lees meer
portfolio_images

Zakelijk

Profileer uw bedrijf op internet of via andere (sociale) media met stijlvolle zakelijke (portret)foto’s. Zo maakt u naast de formele kant van uw bedrijf, ook heel bewust het persoonlijke gezicht van uw bedrijf zichtbaar. Ik verzorg zakelijke portret- of bedrijfsfoto’s met een professionele en frisse uitstraling.

Lees meer
portfolio_images

Overige shoots

Ook zo’n goede band met je vriend(en), vriendin(nen) of huisdier? Of een vrijgezellendag gepland? Een vriendin verrassen? Leg jullie vriendschap vast voor het leven. Regel een te gekke fotoreportage!

Lees meer
portfolio_images

Shotbylot Cadeaubon

Wie verras jij met een leuke blijvende herinnering?! Geef een Shotbylot cadeau!

Lees meer